Home Beste Cryptomunten van dit Moment Deze 5 cryptocurrencies hebben volgens experts op dit moment de meeste potentie

Deze 5 cryptocurrencies hebben volgens experts op dit moment de meeste potentie

Hieronder vind je een lijst met de vijf beste cryptocurrencies van dit moment. Deze cryptocurrencies hebben volgens crypto experts op dit moment de meeste groeipotentie. Volgens hen is deze week dan ook het perfecte moment om de cryptocurrencies te kopen.

beste cryptomunten van dit moment

Deze week zijn er vijf belangrijke cryptocurrencies om in de gaten te houden. Dit zijn Monero (XMR), Optimism (OP), THORChain (RUNE), Kava (KAVA) en Cosmos (ATOM). Hieronder vertellen we waarom dit de beste cryptomunten van dit moment zijn.

Monero (XMR)

Monero (XMR) heeft de afgelopen week veel groene dagen gezien. Hoewel de munt momenteel onder belangrijke voortschrijdende gemiddelden ligt, suggereren recente bewegingen een mogelijke omkeer in de trend op korte termijn. Met de RSI die licht stijgt en de MACD die verbetert, kan dit erop duiden dat de verkoopdruk vermindert. Handelaren zouden volgens experts moeten letten op de weerstandszones rond $148 tot $150.

 • Huidige prijs: $149,22
 • Huidige market cap: $2.734.017.453
 • Toepassingen: Privacybestendige cryptocurrency

Hier kun je Monero (XMR) kopen!

Optimism (OP)

Optimism (OP) heeft tekenen van herstel vertoond met een stijging van 3,67% in de afgelopen 24 uur. De munt probeert de Fib 0,382 weerstand van $1,474 te doorbreken, terwijl de 20- en 50-daagse EMA’s momenteel als ondersteuningsniveaus fungeren op een prijs van $1,521 en $1,508. De stijging in de Relatieve Sterkte Index (RSI) en de MACD histogram wijzen volgens crypto analisten op een mogelijke bullish trend. Met een market cap die is gegroeid tot bijna $1,1 miljard, lijkt OP klaar voor een eventuele opwaartse trend.

 • Huidige prijs: $1,53
 • Huidige market cap: $1.096.804.594
 • Toepassingen: Layer 2 scaling solution op Ethereum

Hier kun je Optimism (OP) kopen!

THORChain (RUNE)

RUNE, het token van THORChain’s cross-chain decentralized exchange, zag de afgelopen 7 dagen een sterke stijging van bijna 11,3%. De munt doorbrak eerder deze maand een neerwaartse trend die bijna een jaar duurde en lijkt terug te keren naar jaarlijkse hoogtepunten rond de $2,0 wat een mogelijke winst van meer dan 25% betekent vanaf de huidige RUNE koers.

 • Huidige prijs: $1,74
 • Huidige market cap: $591.664.104
 • Toepassingen: Decentraal cross-chain liquidity protocol

Hier kun je THORChain (RUNE) kopen!

Kava (KAVA)

KAVA, dat het decentralized lending en borrowing protocol van Kava aandrijft, steeg eerder vorige week nog met ongeveer 3%, waarna de KAVA koers weer daalde. De munt leek eerder een sterke steun te hebben gevonden bij zijn dieptepunten van juni op $0,73, al bleek de weerstand niet sterk genoeg te zijn. De recente daling maakt het mogelijk een goede optie voor diegenen die willen kopen tijdens een dip.

 • Huidige prijs: $0,7003
 • Huidige market cap: $497.569.061
 • Toepassingen: Decentraal lending en borrowing protocol

Hier kun je Kava (KAVA) kopen!

Cosmos (ATOM)

ATOM, de munt van het Cosmos-netwerk, zag eerder nog een flinke stijging, maar is de afgelopen week met meer dan 12% gedaald. De munt leek eerder ook sterke steun te vinden bij zijn dieptepunten van juni. Hoewel ATOM momenteel rond de $7,5 per token wordt verhandeld, zal een echte bullish beweging pas zichtbaar zijn als het lukt om boven de $9,0 te stijgen, waar het eerder jaarlijkse hoogtepunten kende. De huidige dip kan een perfect koopmoment zijn voor ATOM.

 • Huidige prijs: $7,47
 • Huidige market cap: $2.588.977.673
 • Toepassingen: Layer 0 blockchain

Hier kun je Cosmos (ATOM) kopen!

[bitvavo-grafiek]

Mobiele versie afsluiten