- Advertisement -

De 5 beste cryptomunten om in de week van 18 september te kopen

Met zoveel munten op de markt kan het moeilijk zijn om te beslissen welke het beste is om te kopen. In dit artikel werpen we een blek op vijf van de meest veelbelovende cryptomunten op dit moment. Volgens crypto experts is dit het perfecte moment om in deze munten te beleggen.

- Advertisement -

Deze week zijn er vijf belangrijke cryptocurrencies om in de gaten te houden. Dit zijn THORChain (RUNE), Bitcoin Cash (BCH), Monero (XMR), ChainLink (LINK) en ApeCoin (APE).

THORChain (RUNE)

De prijs van RUNE heeft de afgelopen tijd een rustige stijging laten zien. Met vier opeenvolgende groene dagen en een stijging van 10% in de afgelopen week, lijkt RUNE een sterke keuze voor investeerders. Technische indicatoren zoals de EMA en RSI bevestigen deze bullish trend. Met een market cap die met 7,23% is gestegen en een handelsvolume dat met bijna 45% is toegenomen, is RUNE zeker een munt om in de gaten te houden.

  • Huidige prijs: $1,92
  • Huidige market cap: $645.002.536
  • Toepassingen: Decentraal liquidity protocol

Hier kun je THORChain (RUNE) kopen!

Bitcoin Cash (BCH)

De Bitcoin Cash koers laat een indrukwekkende stijging van bijna 5% zien en worstelt momenteel met een weerstandszones. Met de prijs die boven de EMA’s ligt en een RSI die een groeiende koopdruk aangeeft, kan BCH een van de beste keuzes zijn voor korte-termijn investeerders. De positieve technische indicatoren suggereren dat BCH zich opmaakt voor een bullish run.

  • Huidige prijs: $218,35
  • Huidige market cap: $4.259.721.125
  • Toepassingen: Decentraal betaalmiddel

Hier kun je Bitcoin Cash (BCH) kopen!

Monero (XMR)

Hoewel Monero een van de bekendere cryptomunten is, wijzen recente technische indicatoren op mogelijke uitdagingen. De vorming van een dalende driehoek en een reeks bearish technische indicatoren suggereren een mogelijke neerwaartse prijsbeweging, wat voor een ideaal koopmoment kan zorgen. Investeerders moeten de prijs in de gaten houden om het perfecte koopmoment te bepalen.

  • Huidige prijs: $147,26
  • Huidige market cap: $2.699.825.124
  • Toepassingen: Privacy-bestendige blockchain

Hier kun je Monero (XMR) kopen!

De Chainlink koers toont tekenen van leven na een maand van zijwaartse handel. Belangrijke technische indicatoren suggereren een groeiend bullish momentum. Met een stijging van bijna 7% en een market cap die met meer dan 8% is toegenomen, lijkt LINK klaar om zijn opwaartse trend voort te zetten. De recente prijsactie en technische indicatoren suggereren een bullish verschuiving in de marktsentiment.

  • Huidige prijs: $6,73
  • Huidige market cap: $3.747.339.882
  • Toepassingen: Blockchain oracle

Hier kun je Chainlink (LINK) kopen!

ApeCoin (APE)

Na een maand van bearish activiteit toont ApeCoin tekenen van een mogelijke ommekeer. Met de RSI die al een maand in oversold-gebied blijft en de MACD die op een bullish crossover wijst, kan APE een goede kandidaat zijn voor aankoop. De recente prijsactie suggereert dat de APE koers zich voorbereidt op een opwaartse beweging.

  • Huidige prijs: $1,15
  • Huidige market cap: $423.154.800
  • Toepassingen: Blockchain voor NFT’s

Hier kun je ApeCoin (APE) kopen!

Het is belangrijk om zelf onderzoek te doen voordat je investeert. Deze vijf munten tonen veelbelovende tekenen, maar zoals altijd is het belangrijk om geen geld te investeren dat je niet kunt missen.

Live ApeCoin Euro Koers Grafiek

- Advertisement -
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
- Advertisement -
Mobiele versie afsluiten