- Advertisement -

5 beste cryptomunten om nu te kopen in oktober 2024

De cryptomarkt blijft volop in beweging, met grote kansen voor investeerders. We bespreken de vijf beste cryptomunten om nu te kopen, gebaseerd op recente prijsbewegingen, marktkapitalisatie en mogelijke groeipotentie.

- Advertisement -

We duiken vandaag in Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Ethena (ENA), Popcat (POPCAT) en Celestia (TIA).

Ethereum (ETH)

Ethereum, de op één na grootste cryptocurrency ter wereld, bevindt zich momenteel in een consolidatiefase tussen $2.200 en $2.800. Ondanks dat ETH wat achterloopt op Bitcoin, wijzen technische indicatoren erop dat er een uitbraak aanstaande is. De munt heeft een zogenaamde ‘pennant’-structuur gevormd, wat kan duiden op een naderende prijsstijging richting de weerstandsniveaus in de $2.800-regio. Mocht Ethereum deze niveaus doorbreken, kan het snel richting de jaarlijkse hoogtepunten van $4.000 gaan.

  • Huidige prijs: $2.744,30
  • Huidige market cap: $330,6 miljard
  • Wat is Ethereum (ETH)? Smart contract blockchain

Hier kun je Ethereum (ETH) kopen!

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin heeft de afgelopen 24 uur 12% winst geboekt, grotendeels gedreven door speculaties rondom een mogelijke politieke doorbraak van voormalig president Donald Trump. Er gaan geruchten dat Elon Musk, een grote fan van Dogecoin, een belangrijke rol zou kunnen spelen in een toekomstig Trump-kabinet. Hierdoor is de interesse in DOGE sterk toegenomen, en als Trump daadwerkelijk wint, kan Dogecoin een sterke rally tegemoet gaan, met een mogelijke prijsstijging tot $0,20.

  • Huidige prijs: $0,15
  • Huidige market cap: $21,3 miljard
  • Wat is Dogecoin (DOGE)? Memecoin

Hier kun je Dogecoin (DOGE) kopen!

Ethena (ENA)

Ethena, een toonaangevend protocol voor algoritmische stablecoins, laat deze week sterke prestaties zien. De koers van ENA is met meer dan 10,5% gestegen en de munt handelt momenteel rond de $0,43. Het feit dat Ethena stevig hersteld is vanaf de 50-daagse voortschrijdend gemiddelde suggereert dat de bulls de controle over de markt hebben. Mocht de huidige trend aanhouden, kan ENA zijn recente hoogtes opnieuw testen en zelfs stijgen tot $1,50, wat een potentiële winst van meer dan 3x betekent.

  • Huidige prijs: $0,43
  • Huidige market cap: $1,18 miljard
  • Wat is Ethena (ENA)? Algoritmisch stablecoin protocol

Hier kun je Ethena (ENA) kopen!

Popcat (POPCAT)

De leidende meme coin op het Solana-netwerk, Popcat, is bezig met een flinke opmars en heeft in de afgelopen 24 uur een stijging van 9% laten zien. Popcat handelt momenteel rond de $1,39 en blijft in een sterke kortetermijn opwaartse trend. Met een marktkapitalisatie van $1,36 miljard is er nog veel ruimte voor groei, wat Popcat een van de beste cryptomunten maakt om nu te kopen, vooral voor meme coin-liefhebbers.

  • Huidige prijs: $1,39
  • Huidige market cap: $1,36 miljard
  • Wat is Popcat (POPCAT)? Memecoin op Solana

Hier kun je Popcat (POPCAT) kopen!

Celestia (TIA)

Celestia, een modulair netwerk voor data-beschikbaarheid, behoort ook tot de best presterende cryptomunten. Met een winst van 6% in de afgelopen 24 uur handelt TIA momenteel boven de $6. Als altcoins in de komende weken goed blijven presteren, kan Celestia snel de belangrijke weerstandsniveaus rond $7,60 testen. Een doorbraak boven dit niveau zou kunnen leiden tot een stijging van meer dan 3x richting de jaarlijkse hoogtepunten rond $21, wat Celestia een goede kandidaat maakt voor investeerders die op zoek zijn naar groeipotentieel.

  • Huidige prijs: $6,06
  • Huidige market cap: $1,33 miljard
  • Wat is Celestia (TIA)? Project

Hier kun je Celestia (TIA) kopen!

Live Celestia Euro Koers Grafiek

- Advertisement -
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
- Advertisement -
Mobiele versie afsluiten