Crypto Nieuwsblad - Lees het laatste crypto nieuws van vandaag!

spot_img
- Advertisement -spot_img

Shiba Inu (SHIB) houders kunnen extra tokens verdienen dankzij nieuwe samenwerking

Travala heeft aangekondigd dat zij een affiliateprogramma lanceren voor Shiba Inu (SHIB)-houders. Het programma stelt SHIB-houders in staat om extra tokens te verdienen door Travala aan te prijzen en ervoor te zorgen dat mensen via dit bedrijf reizen boeken. SHIB is niet het enige token dat wordt geaccepteerd op Travala, andere populaire cryptocurrencies kunnen ook worden gebruikt.

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen

Steeds meer bedrijven ontdekken hoe groot de Shiba Inu (SHIB) community is en willen graag deze doelgroep bereiken. Hierdoor kunnen er samenwerkingen ontstaan tussen het team achter Shiba Inu en andere bedrijven, waar ook de gemeenschap van kan profiteren. Zo heeft Travala woensdag aangekondigd dat zij een affiliateprogramma gaan lanceren voor SHIB-houders.

Travala is een reisorganisatie die sinds 2021 SHIB-betalingen mogelijk maakt, maar dankzij het affiliateprogramma heeft het bedrijf nog een toepassing voor het token toegevoegd. SHIB-houders die extra tokens willen verdienen kunnen zich aanmelden voor het programma. Vervolgens is het aan hun de taak om Travala aan te prijzen en ervoor te zorgen dat mensen via dit bedrijf reizen boeken. Wanneer de ‘affiliates’ dit voor elkaar krijgen, ontvangen zij een commissie die bestaat uit maximaal 5% van het betreffende bedrag.

Meer dan alleen SHIB: Betalen met populaire cryptocurrencies op Travala

SHIB is niet het enige token waar je mee kunt betalen op Travala. ook de andere grote cryptocurrency’s van het moment kun je gebruiken op het platform. Zo kun je reizen betalen met bijvoorbeeld Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Cardano (ADA). Met SHIB is hier een extra optie bij gekomen, die vooral lijkt toegevoegd om het platform te vergroten. 

Binnen de cryptomarkt heeft elke coin een eigen gemeenschap, die je als bedrijf automatisch aan kunt spreken wanneer je waarde toevoegt aan de coin waar ze fan van zijn of in geloven. Voor de SHIB gemeenschap geldt dat zij 5% als commissie voor hotelboekingen ontvangen en 4% voor vluchtboekingen. Naast de vaste commissies van 4% en 5%, kunnen affiliates ook een extra 0,5% verdienen wanneer zij een nieuwe gebruiker van het platform laten registreren via de link van de affiliate. Hierdoor kunnen de commissies oplopen tot 4,5% en 5,5%.

De adoptie van Shiba Inu blijft maar doorgaan

Tijdens de bullmarkt in 2021 kwam de eerste samenwerking tussen Travala en Shiba Inu op gang. Toen werd bekendgemaakt dat de populaire meme coin als betaalmiddel kon worden gebruikt op het platform. In de periode daarna heeft de adoptie van Shiba Inu niet stilgezeten en hebben meer bedrijven dit voorbeeld gevolgd. 

Deze week was er meer positief nieuws omtrent samenwerkingen voor de SHIB gemeenschap. Ook City Pay, een Georgische betaaldienstverlener, zorgt voor een stijging in de adoptie van de meme coin. Dankzij een samenwerking met Binance Pay kunnen mensen via City Pay in Georgië nu ook betalen met SHIB. Zo transformeert de meme coin steeds meer in een cryptocurrency die als betaalmiddel kan worden ingezet en intrinsieke waarde heeft.

Live Shiba Inu Euro Koers Grafiek

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen
Christiaan Vos
Christiaan Vos
Als freelance tekstschrijver schrijf ik dagelijks over diverse financiële onderwerpen, waaronder cryptocurrencies. Ruim 10 jaar lang weten cryptocurrencies en blockchain mijn interesse al te wekken. Deze interesse is door de jaren heen alleen maar toegenomen, dankzij de komst van NFT's, metaverse en de adoptie van verschillende cryptocurrencies.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Gerelateerd Crypto Nieuws
- Advertisement -spot_img