- Advertisement -

Solana stijgt naar $180, experts verwachten toename in prijs

De cryptomunt Solana (SOL) heeft de afgelopen weken een indrukwekkende stijging laten zien. Na een laagtepunt van $122 te hebben bereikt, is de waarde van SOL met maar liefst 50% gestegen. De vraag is nu: wat betekent dit voor de toekomst van Solana en waar moeten beleggers op letten?

- Advertisement -

Solana bevindt zich momenteel in een opwaartse trend die nog niet is gebroken. Vanaf het dieptepunt van $122 heeft de munt een indrukwekkende groei doorgemaakt en staat nu op $180. Deze stijging van 50% toont aan dat er een sterke koopdruk is en dat beleggers vertrouwen hebben in de toekomst van Solana. Deze opwaartse beweging is een positief signaal voor zowel korte- als langetermijnbeleggers, die hopen op verdere waardestijgingen.

Belangrijke prijszones worden zichtbaar

Bij het analyseren van de dagelijkse grafiek van Solana worden twee cruciale prijszones zichtbaar die als ondersteuning en weerstand fungeren. Eerder zakte de munt naar $122, een belangrijk niveau om de opwaartse trend intact te houden. Dit niveau fungeerde als een sterke ondersteuning en zorgde ervoor dat de munt opnieuw kon stijgen. Het behouden van deze prijszone is essentieel om de huidige trend voort te zetten. Zolang Solana boven deze zone blijft, is de kans groot dat de opwaartse trend aanhoudt en verdere stijgingen mogelijk zijn.

Vooruitzichten op $190 of terugval naar $155?

Een belangrijke mijlpaal die beleggers in de gaten moeten houden, is de $190 grens. Als Solana erin slaagt om deze grens te doorbreken, wordt de kans groter dat de bovenste blauwe zone, zoals aangegeven in de grafiek, ook zal worden doorbroken. Dit zou een sterk bullish signaal zijn en kan leiden tot verdere prijsstijgingen. Het is echter cruciaal dat Solana zich sterk houdt in de huidige prijsrange om deze doorbraak mogelijk te maken. Beleggers moeten aandacht besteden aan de prijsactie rond dit niveau om te bepalen of een verdere stijging waarschijnlijk is.

Hoewel de vooruitzichten voor Solana positief zijn, moeten beleggers ook rekening houden met mogelijke terugvallen. Op de 4-uurs grafiek wordt aangegeven dat Solana mogelijk terug kan zakken naar het vorige hoogtepunt van $155 om de opwaartse trend intact te houden. Dit wordt gezien als een gezond correctiescenario en biedt een kans voor nieuwe beleggers om in te stappen. Zolang de prijs boven de $155 blijft, blijft de opwaartse trend intact en kunnen verdere stijgingen worden verwacht.

Het is daarom belangrijk voor beleggers om waakzaam te blijven en hun risicobeheerstrategieën toe te passen. Zolang Solana niet onder de $155 zakt, blijft het volgende doel de $190. Het breken van deze grens kan leiden tot nieuwe hoogtes en verdere bullish signalen.

Live Solana Euro Koers Grafiek

- Advertisement -
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
- Advertisement -
Mobiele versie afsluiten