spot_img
- Advertisement -spot_img

Arbitrum (ARB) token airdrop zorgt voor veel activiteit op de Futures markten!

De Arbitrum ARB tokens worden op 23 maart uitgedeeld aan de gelukkige winnaars van de token airdrop. Ondanks dat de tokens nog niet op de markt zijn, is het op enkele cryptobeurzen al wel mogelijk om met ARB tokens te speculeren op de Futures markt.

- Advertisement -spot_img

In aanloop naar de ARB token airdrop zijn verschillende Futures markten alvast begonnen met het speculeren in het token van Arbitrum (ARB). Over enkele dagen kunnen de gelukkige winnaars van de Arbitrum airdrop hun tokens gaan claimen. Veel cryptoliefhebbers kijken met grote interesse uit naar deze dag, omdat de ARB airdrop door veel crypto-investeerders gezien wordt als een grote airdrop en daarnaast als een mogelijke investering voor de volgende bullmarkt.

Arbitrum-ontwikkelaars bevestigden dat ARB op donderdag 23 maart zal worden gedropt aan leden van de gemeenschap, die zijn gekozen op basis van hun eerdere netwerkactiviteit. Dit evenement markeert de officiële overgang van Arbitrum naar een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), waardoor 23 maart in verschillende opzichten een belangrijke dag is.

Wat betekent het ontstaan van de DAO?

Door het ontstaan van de DAO hebben ARB-houders invloed op de bedrijfsvoering van het project. Zo is het voor investeerders die ARB tokens bezitten mogelijk om te stemmen over belangrijke beslissingen, die betrekking hebben op activiteiten binnen het Arbitrum ecosysteem. Doordat ARB-houders kunnen stemmen en er geen centrale partij is die alle macht in handen heeft, wordt het project als een decentraal project beschouwd.

Cryptobeurzen spelen in op populariteit ARB token

Ondanks dat het token nog niet officieel op de markt is, zijn er al vele handelaren die speculeren over de waarde van ARB. In de afgelopen 24 uur heeft de I Owe You (IOU) token, een token die dient als schuldbewijs, op Hotbit al een handelsvolume van ruim $2 miljoen bereikt. Ook op BitMEX is er een ARB futures token op de markt gebracht, waar mensen met een hefboom kunnen speculeren op de koers van ARB. 

Hoewel deze producten vanaf maandag volledig speculatief zijn, zou het gebruik kunnen veranderen nadat ARB tokens officieel zijn uitgegeven aan winnaars van de airdrop. Handelaren en ARB-bezitters, die spot ARB tokens in hun bezit hebben, kunnen ook profiteren van de hefboomfunctie bij de verschillende cryptobeurzen die een actieve futures markt voor ARB hebben.

Wees alert tijdens de lancering van Arbitrum

Tijdens grote evenementen rondom cryptocurrency’s zijn er altijd fraudeurs die hiervan proberen te profiteren. Dit kan op vele verschillende manieren gebeuren. Let daarom goed op wanneer je ARB tokens gaat kopen en zorg dat je niet in de handen van oplichters terecht komt. De winnaars van de airdrop zijn bekend, dus het is niet mogelijk om alsnog in aanmerking te komen. Gebruik daarom de meest gangbare cryptobeurzen en vermijd offers die te mooi om waar te zijn lijken.

Live Bitcoin Euro Koers Grafiek

- Advertisement -spot_img
Christiaan Vos
Christiaan Vos
Als freelance tekstschrijver schrijf ik dagelijks over diverse financiële onderwerpen, waaronder cryptocurrencies. Ruim 10 jaar lang weten cryptocurrencies en blockchain mijn interesse al te wekken. Deze interesse is door de jaren heen alleen maar toegenomen, dankzij de komst van NFT's, metaverse en de adoptie van verschillende cryptocurrencies.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Related news
- Advertisement -spot_img