Crypto Nieuwsblad - Lees het laatste crypto nieuws van vandaag!

spot_img
- Advertisement -spot_img

Binance voegt Floki Inu (FLOKI) en Pepe Coin (PEPE) toe beide coins stijgen explosief!

Cryptobeurs Binance heeft Floki Inu (FLOKI) en Pepe Coin (PEPE) aan het assortiment toegevoegd, waardoor handelaren toegang krijgen tot de nieuwe meme coins. Na de notering op Binance stegen beide coins in waarde, met een stijging van bijna 80% voor FLOKI en een stijging van 180% voor PEPE.

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen

Vandaag heeft Binance, een van de grootste cryptobeurzen op aarde, twee verschillende meme coins toegevoegd aan het assortiment. In navolging van meme coins als Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB), behoren Floki Inu (FLOKI) en Pepe Coin (PEPE) ook tot het assortiment van Binance. Hierdoor zijn de grootste meme coins van het moment te vinden op Binance.

Zowel FLOKI als PEPE zijn toegevoegd aan de spothandel op de cryptobeurs. Het spot handelen op Binance kan op dit moment via verschillende handelsparen, waaronder FLOKI/USDT, FLOKI/TUSD, PEPE/USDT en PEPE/TUSD. Door deze ontwikkeling hebben miljoenen cryptohandelaren toegang tot het handelen in beide meme coins.

Prijsstijging van 180% na listing op Binance

Het nieuws omtrent het toevoegen van beide altcoins aan het Binance assortiment, heeft een positief effect op de koers van beide meme coins gehad. In twee uur tijd steeg FLOKI met bijna 80%, terwijl PEPE het nog bonter maakt. Pepe coins zijn al dagenlang een trend, waar veel cryptohandelaren interesse in hebben. Dit heeft ervoor gezorgd dat PEPE vandaag met 180% steeg.

Deze explosieve stijgingen kunnen voor FOMO zorgen, waar met name beginnende handelaren last van kunnen hebben. Indien je wil profiteren van de volatiele koers van FLOKI en PEPE, is het handig om te wachten op een terugtest van de koers. Zo voorkom je dat je op de top instapt en je positie vervolgens onder water staat.

Van ludieke grap naar volledig ecosysteem

Meme coins hebben al jarenlang een beruchte reputatie. In de beginjaren werden deze coins zelfs shitcoins genoemd en stonden ze synoniem voor luchtkastelen. De naam meme coins ontstond nadat er steeds meer coins in deze categorie kwamen, die voornamelijk op memes waren gebaseerd. Vaak zijn ze opgericht als grap, die gericht is op een meme of een actuele gebeurtenis.

In de afgelopen twee jaar zijn deze meme coins uitgegroeid tot meer dan een speculatief middel. Er worden verschillende ecosystemen gebouwd, waar je van alles op crypto gebied uit kunt voeren. Dit verhoogt het praktisch nut van de projecten en zorgt ervoor dat het token waardevoller wordt. Vaak geldt het token van het betreffende ecosysteem als betaalmiddel voor transactiekosten, waardoor de vraag kan stijgen wanneer veel mensen gebruik maken van het netwerk.

Live Floki Inu Euro Koers Grafiek

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen
Christiaan Vos
Christiaan Vos
Als freelance tekstschrijver schrijf ik dagelijks over diverse financiële onderwerpen, waaronder cryptocurrencies. Ruim 10 jaar lang weten cryptocurrencies en blockchain mijn interesse al te wekken. Deze interesse is door de jaren heen alleen maar toegenomen, dankzij de komst van NFT's, metaverse en de adoptie van verschillende cryptocurrencies.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Gerelateerd Crypto Nieuws
- Advertisement -spot_img