spot_img
- Advertisement -spot_img

Dogecoin (DOGE) gemeenschap enthousiast na reactie Burger King op Twitter

Burger King heeft op Twitter bekendgemaakt dat Bitcoin (BTC) geaccepteerd wordt voor betalingen bij Burger King Parijs. Dit nieuws leidde tot reacties van de Britse variant van Burger King, die "We need doge" tweette. Dit is niet de eerste keer dat Dogecoin en Burger King aan elkaar gelinkt worden, want in 2021 werd al bekendgemaakt dat DOGE als betaalmiddel zou worden geaccepteerd voor hun hondensnack.

- Advertisement -spot_img

Wederom blijkt Twitter en Dogecoin (DOGE) een goede combinatie te zijn. Ditmaal was het niet Elon Musk die de cryptomunt trending op Twitter maakt, maar is het de fastfoodketen Burger King die de interesse van de Dogecoin gemeenschap heeft weten te wekken. Op Twitter maaktte Burger King bekend dat Bitcoin (BTC) geaccepteerd wordt voor betalingen bij Burger King Parijs. Dit nieuws werd op Twitter gedeeld en de Britse variant van Burger King reageerde hierop met: “We need doge.”

Dogecoin (DOGE) geruchten over acceptatie als betaalmiddel bij Burger King

Deze reactie van de Britse tak zorgde ervoor dat veel leden van de Dogecoin gemeenschap dachten dat de fastfoodketen Dogecoin steunt. Dat DOGE na BTC de volgende cryptomunt zou zijn die als betaalmiddel bij Burger King gebruikt kan worden, zou enorm bullish nieuws voor de oudste meme coin betekenen. In het verleden hebben Dogecoin gerelateerde berichten op Twitter immers vaker voor explosieve koersbewegingen gezorgd. De eerste reacties van mensen, die lieten blijken dat ze graag met DOGE zouden betalen voor hun Whopper, stroomden al snel binnen.

Burger King en Dogecoin (DOGE) een goede combinatie?

Het is niet de eerste keer dat Dogecoin en Burger King aan elkaar gelinkt worden. Tijdens de bullrun van 2021 deelde de fastfoodketen ook mee in de feestvreugde en maakte in juli 2021 bekend dat DOGE als betaalmiddel zou worden geaccepteerd voor hun hondensnack. Deze hondensnack werd de Dogpper genoemd en hierdoor was de link met Dogecoin natuurlijk snel gelegd. Of dit effect heeft gehad op de DOGE koers is lastig te zeggen, maar het is een feit dat de koers een maand later met ruim 100% steeg.

DOGE binnenkort als betaalmiddel bij Burger King?

Ook in 2022 flirtte Burger King al met Dogecoin. Elon Musk, de CEO van Tesla die ook bekend staat als The Dogefather, deed een andere fastfoodketen aan aanbod. Musk deed McDonald’s een aanbod om DOGE als betaalmiddel te introduceren en hij zou als tegenprestatie een Happy Meal op TV eten. McDonald’s wees dit aanbod af en Burger King was er als de kippen bij om ‘Only a king knows what da coin do’ als reactie te tweeten. Ook deze gebeurtenis werd in die tijd door de Dogecoin gemeenschap opgevat als steun voor de meme coin. Het is echter nog niet bekend of de Burger King DOGE als betaalmiddel in zal voeren bij hun restaurants.

Live Dogecoin Euro Koers Grafiek

- Advertisement -spot_img
Christiaan Vos
Christiaan Vos
Als freelance tekstschrijver schrijf ik dagelijks over diverse financiële onderwerpen, waaronder cryptocurrencies. Ruim 10 jaar lang weten cryptocurrencies en blockchain mijn interesse al te wekken. Deze interesse is door de jaren heen alleen maar toegenomen, dankzij de komst van NFT's, metaverse en de adoptie van verschillende cryptocurrencies.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Related news
- Advertisement -spot_img