spot_img
- Advertisement -spot_img

Jim Cramer noemt Binance ’te sketchy’, CEO reageert

Jim Cramer vertrouwt Binance niet, zo geeft hij aan in een tweet. De reacties vanuit de crypto community zijn gemixt. Ook CZ, de CEO van Binance, reageert.

- Advertisement -spot_img

In dit artikel bespreken we een tweet van Jim Cramer, een bekende tv-presentator en investeerder, waarin hij openbaar kritiek uit op Binance. Deze tweet ging niet onopgemerkt. De CEO van Binance, Changpeng Zhao, reageerde er namelijk op. Wat is er precies aan de hand?

Jim Cramer bekritiseert Binance via Twitter

Jim Cramer, investeerder en presentator van het programma Mad Money CNBC, heeft onlangs kritiek geuit op Binance, de grootste crypto exchange op de markt. In een tweet zei Cramer dat hij geen zaken zou doen met Binance, omdat het “veel te sketchy” is.

Dit is niet de eerste keer dat Cramer kritiek heeft geuit op Binance. In december van vorig jaar zei hij dat hij Binance niet vertrouwde en dat hij zijn geld meer zou vertrouwen bij DraftKings, een online sportweddenschapsbedrijf.

Na Cramer’s tweet reageerde CZ, de CEO van Binance, met een handgebed-emoji. Sommige Twitter-gebruikers interpreteerden dit als een “zucht van verlichting” en een “bullish signaal” voor Binance. CZ had eerder al half-grappend verklaard dat Cramer “voor de veiligheid van iedereen” beter geen gebruik meer kon maken van Binance.

De rechtszaak van Binance met de CFTC

De kritiek van Cramer komt op een moment dat Binance onder vuur ligt vanwege een rechtszaak die is aangespannen door de Commodity Futures Trading Commission (CFTC). De CFTC beschuldigt Binance van illegale transacties en het ontbreken van de vereiste registratie bij de toezichthouder.

In reactie op de aanklachten van de CFTC plaatste CZ een blogpost waarin hij verklaarde dat Binance “niet handelt voor winst of de markt manipuleert onder geen enkele omstandigheid”. CZ reageerde ook op de rechtszaak met de tweet “4“, verwijzend naar zijn “do’s en dont’s voor 2023”.

Live Bitcoin Euro Koers Grafiek

- Advertisement -spot_img
Gijs Ooijen
Gijs Ooijen
Gijs heeft al jaren ervaring binnen de cryptomarkt. Hij weet niet alleen veel over cryptocurrencies en het verhandelen ervan, maar beschikt ook over kennis over de blockchaintechnologie. Deze kennis zet hij graag in om jou te voorzien van het laatste crypto nieuws.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Related news
- Advertisement -spot_img