spot_img
- Advertisement -spot_img

LiteBit stopt activiteiten en biedt klanten overstap naar Bitvavo

Cryptoplatform LiteBit stopt met al haar activiteiten en biedt klanten de mogelijkheid om over te stappen naar Bitvavo, de grootste cryptobeurs van Nederland. LiteBit zal de klanten volledig ondersteunen tijdens het overdrachtsproces, terwijl de organisatie geleidelijk wordt afgebouwd en medewerkers begeleid worden naar een volgende stap.

- Advertisement -spot_img

Cryptoplatform LiteBit kondigt stopzetting van activiteiten aan

LiteBit heeft besloten om alle activiteiten te beëindigen als gevolg van de marktontwikkelingen. De uitdagende en veeleisende aard van de cryptomarkt, inclusief hoge volatiliteit, snelle innovatie, wereldwijde concurrentie en complexe regelgeving, vormt grote uitdagingen voor LiteBit op de lange termijn.

Klanten krijgen mogelijkheid om over te stappen naar Bitvavo

LiteBit biedt alle klanten de mogelijkheid om hun crypto over te zetten naar Bitvavo, de grootste en meest gewaardeerde cryptobeurs van Nederland. Bitvavo staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke platform, lage transactiekosten, solide beursfunctionaliteit en naleving van wet- en regelgeving.

Volledige ondersteuning en informatie voor klanten

LiteBit zal actief communiceren met klanten en hen volledig ondersteunen tijdens het overdrachtsproces. Klanten kunnen ervoor kiezen om een Bitvavo-account aan te maken voor de overdracht van hun cryptocurrencies. Andere opties zijn het verkopen of opnemen van crypto via het LiteBit-platform.

LiteBit begeleidt medewerkers naar volgende stap

LiteBit zal de komende maanden de organisatie geleidelijk afbouwen en de medewerkers volledig ondersteunen tijdens dit proces. Financiële compensatie en outplacementbegeleiding worden geboden om de medewerkers te helpen bij het vinden van een volgende carrièrestap.

Naleving van wet- en regelgeving blijft een prioriteit

LiteBit heeft altijd de naleving van nationale en internationale wet- en regelgeving hoog in het vaandel gehad. Het bedrijf zal ervoor zorgen dat de beëindiging van de organisatie op een transparante en conforme manier plaatsvindt, met respect voor alle betrokkenen.

Live Bitcoin Euro Koers Grafiek

- Advertisement -spot_img
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Related news
- Advertisement -spot_img