spot_img
- Advertisement -spot_img

Shibarium lanceert beta platform: snelle en goedkope transacties voor Shiba Inu gemeenschap

Shibarium, het nieuwe layer 2 protocol van de Shiba Inu gemeenschap, lanceert deze week het beta platform voor het testen van snellere en goedkopere transacties. Het project waarschuwt echter voor oplichters die willen profiteren van deze lancering, dus wees op je hoede bij het gebruik van het platform. De lancering van Shibarium is niet alleen goed voor het platform zelf, maar ook voor de gehele SHIB gemeenschap, die zich ontwikkelt tot een volwaardig meme coin ecosysteem.

- Advertisement -spot_img

Het team van Shibarium heeft aangekondigd dat deze week het beta platform van Shibarium gelanceerd zal worden. Deze aankondiging werd gepubliceerd op Twitter, waardoor het nieuws al snel door ruim 300.000 cryptoliefhebbers werd ontdekt. Een specifieke datum werd niet bekendgemaakt, maar aangezien we nu op de helft van de week zitten kan het niet meer lang duren.

Shibarium is een layer 2 protocol die voor de Shiba Inu gemeenschap verschillende voordelen te bieden heeft. Zo wordt het voor gebruikers mogelijk om zeer snel en goedkoop transacties uit te voeren op een blockchain die schaalbaar en goed beveiligd is. De lancering van het Shibarium platform komt niet zomaar uit de lucht vallen. Achter de schermen is het team de afgelopen maanden bezig geweest met het ontwikkelen en het testen van het platform. 

Shibarium waarschuwt voor oplichters

De lancering van het beta platform is een grote stap in de plannen van het project. Echter, we spreken hier over de beta versie, dus de officiële lancering staat voor later op de planning. De lancering die deze week plaatsvindt is bedoeld voor het testen van het platform en is niet bedoeld om commerciële transacties uit te voeren.

Daarnaast heeft het team van Shibarium gewaarschuwd voor fraudeurs, die willen profiteren van deze lancering. Het platform is immers nieuw en oplichters zullen hier gebruik van maken. Wees daarom op je hoede wanneer je gebruik gaat maken van Shibarium en let goed op dat je enkel communiceert met de officiële kanalen.

De opkomst van meme coin ecosystemen

De lancering van Shibarium is niet alleen goed voor het layer 2 platform, maar ook voor de gehele SHIB gemeenschap. Het platform van Shibarium is een belangrijke ontwikkeling in de groei van SHIB’s ecosysteem. Dankzij innovaties als Shibarium zal het SHIB ecosysteem steeds verder groeien en hierdoor gebruikers kunnen voorzien van alle voorzieningen die andere ecosystemen ook aan hun gebruikers aanbieden.

De SHIB gemeenschap is niet de enige waar deze ontwikkeling aan de gang is. Ook het Dogecoin (DOGE) ecosysteem is zich aan het ontwikkelen en heeft met Dogechain hun eigen Shibarium. De twee grootste meme coins zijn zich verder aan het ontwikkelen en tonen hiermee aan dat deze twee cryptocurrency’s meer dan enkel een luchtkasteel zijn. Hierdoor onderscheiden DOGE en SHIB zich van de tientallen meme coins die voornamelijk als speculatief middel dienen.

- Advertisement -spot_img
Christiaan Vos
Christiaan Vos
Als freelance tekstschrijver schrijf ik dagelijks over diverse financiële onderwerpen, waaronder cryptocurrencies. Ruim 10 jaar lang weten cryptocurrencies en blockchain mijn interesse al te wekken. Deze interesse is door de jaren heen alleen maar toegenomen, dankzij de komst van NFT's, metaverse en de adoptie van verschillende cryptocurrencies.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Related news
- Advertisement -spot_img