Home Shiba Inu Nieuws Technische indicator signaleert potentiële bull run voor Shiba Inu (SHIB)

Technische indicator signaleert potentiële bull run voor Shiba Inu (SHIB)

Terwijl Bitcoin in een bullish trend zit en het vertrouwen onder beleggers stijgt, verwachten verschillende crypto analisten ook een mogelijke bull run voor Shiba Inu. Recentelijk heeft de TD Sequential indicator van Shiba Inu een sterk koopsignaal afgegeven, wat duidt op een mogelijke aanstaande bull run.

shiba inu tokens

Het sterke koopsignaal dat door de TD Sequential indicator werd afgegeven heeft de aandacht van investeerders wereldwijd getrokken. Soortgelijke patronen hebben in het verleden namelijk geleid tot aanzienlijke opbrengsten. De TD Sequential is dan ook een gerespecteerde technische indicator die trendomkeringen identificeert, vaak met een indrukwekkend nauwkeurigheid. In het verleden hebben positieve signalen van deze indicator geleid tot prijsstijgingen van 118% en 71% voor Shiba Inu, wat de kracht en potentie van de munt onderstreept.

Shiba Inu stijgt met 19% in één week

De recente marktactiviteit heeft voor een gunstig klimaat voor SHIB gezorgd, met een indrukwekkende waardestijging van 19% in slechts één week tijd. Deze positieve trend weerspiegelt het groeiende vertrouwen onder investeerders en de toenemende populariteit van de munt binnen de cryptogemeenschap. En dat zou weer een positieve invloed op verdere prijsstijgingen kunnen hebben.

De stijging is deels te danken aan de algemene opleving van de cryptomarkt, aangedreven door positieve bewegingen van marktleider Bitcoin. Maar ook heeft onder andere Shibarium een bijdrage geleverd aan de toenemende interesse in Shiba Inu onder beleggers. Toch heeft de lancering van de layer 2 scaling solution in het verleden nog niet voor grote prijsstijgingen gezorgd, al lijkt daar mogelijk verandering in te komen.

Marktdynamiek en toekomstige vooruitzichten

De huidige marktdynamiek suggereert dat SHIB mogelijk een accumulatiefase ingaat, een periode die doorgaans voorafgaat aan een aanzienlijke opwaartse trend. Dit wordt verder ondersteund door SHIB’s sterke correlatie met Bitcoin, waarbij positieve bewegingen in BTC vaak leiden tot soortgelijke trends in nauw verbonden altcoins.

Bovendien wijzen SHIB’s momentumindicatoren, zoals de Money Flow Index (MFI) en Chaikin Money Flow (CMF), op een gezonde geldstroom naar SHIB. De MFI staat momenteel op 61,70, terwijl de CMF een positieve waarde van 0,06 aangeeft. Hoewel dit relatief lage waarden zijn, duiden ze toch op een aanwezige koopdruk in de markt.

De combinatie van een sterk koopsignaal van de TD Sequential indicator, een recente waardestijging, en positieve geldstroomindicatoren schetsen een veelbelovend beeld voor de toekomst van Shiba Inu. Het vertrouwen onder beleggers is toegenomen en analisten verwachten dat de Shiba Inu prijs de komende tijd zal stijgen. Dit zou dan ook zomaar het begin van een nieuwe bull markt kunnen zijn.

[bitvavo-grafiek]

Mobiele versie afsluiten