Crypto Nieuwsblad - Lees het laatste crypto nieuws van vandaag!

spot_img
- Advertisement -spot_img

Uniswap (UNI) koersverwachting: Een nieuwe all-time-high in 2023?

Uniswap is een decentrale exchange waar je vroeger alleen cryptocurrencies kon verhandelen. Tegenwoordig kunnen crypto handelaren het platform voor veel meer functies gebruiken. Zo kun je een passief inkomen verdienen door tokens aan de liquidity pool uit te lenen, en ondersteunt Uniswap tokens van verschillende netwerken.

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen

In 2020 lanceerde Uniswap hun eigen token. UNI steeg in 2021 naar een all-time-high, maar verloor vervolgens langzamerhand het grootste gedeelte van zijn waarde. We delen hieronder een technische analyse van Uniswap en de koersverwachtingen van crypto analisten.

Technische analyse Uniswap

Vandaag wordt Uniswap voor $5,41 verhandeld en heeft Uniswap een market cap van $3.125.393.027. In mei 2021 bereikte Uniswap de ATH op $43,08. Ondertussen heeft UNI dus al een groot deel van zijn waarde ingeleverd. Uit de technische analyse blijkt dat het sentiment op dit moment bearish is. De 14-daagse RSI staat op 36,12 en de 50-daagse SMA op $5,97. Van de afgelopen 30 dagen stond Uniswap 15 dagen in het groen.

Mede door recente prijsdalingen staat de Fear & Greed Index op 59 (Greed). Dit zou volgens analisten een aanstaande prijsrally kunnen betekenen.

Uniswap prijsvoorspelling 2023

Crypto experts verwachten in 2023 verschillende updates rond Uniswap. Zo lanceerde Uniswap een eigen wallet en kwam vorige maand naar buiten dat Uniswap naar de BNB Chain gaat uitbreiden. Er wordt een bridge gebouwd waardoor het mogelijk wordt om tokens tussen BNB Chain en Ethereum uit te wisselen.

Dit soort updates kunnen een positief effect op de Uniswap koers hebben. Analisten verwachten een minimale prijs van $5,2 en maximale prijs van $9,6 voor 2023. De analisten verwachten een gemiddelde Uniswap prijs van $8,4.

Uniswap koersverwachting 2025 en 2030

Op de lange termijn zullen er waarschijnlijk meer updates komen. De afgelopen maanden werd er vaak gespeculeerd over Uniswap V4. De kans is groot dat V4 nog voor het einde van 2025 gelanceerd wordt. Dat zou de UNI koers zomaar een gigantische boost kunnen geven.

Analisten speculeren dat Uniswap in 2025 een maximale prijs van $14 kan behalen, met een gemiddelde prijs van $12,9. Volgens deze analisten zal de UNI token in 2030 door de grens van $20 breken en voor een gemiddelde van $20,8 verhandeld worden. Andere analisten speculeren over een nieuwe all-time-high vóór het einde van 2025, wat zou betekenen dat de Uniswap token in dat jaar boven de $43,08 breekt.

Ondanks alle positieve verwachtingen blijft UNI een volatiele cryptocurrency. Doe daarom altijd zelf onderzoek en investeer geen geld dat je niet kunt missen.

Live Uniswap Euro Koers Grafiek

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen
Matt
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Gerelateerd Crypto Nieuws
- Advertisement -spot_img