Crypto Nieuwsblad - Lees het laatste crypto nieuws van vandaag!

spot_img
- Advertisement -spot_img

XRP op weg naar nieuwe all-time high? Pro Ripple advocaat verwacht FOMO!

Ripple-voorstander John Deaton verwacht dat XRP binnenkort een FOMO-effect zal veroorzaken, aangezien veel investeerders de huidige koers als ondergewaardeerd beschouwen. Hij voorziet dat de echte FOMO pas zal plaatsvinden wanneer XRP de grens van $2 bereikt.

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen

De jarenlange juridische strijd tussen Ripple (XRP) en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) is al een behoorlijke tijd onderwerp van gesprek voor vele cryptoliefhebbers. Nu hebben een hoop mensen een mening over de kwestie, maar vaak wordt er gekeken naar de mening van experts op het gebied.

Dit geldt ook voor de zaak omtrent Ripple en de SEC, waar juridische expert John Deaton onlangs zijn mening over ventileerde. Via het medium Twitter maakte de prominent voorstander van Ripple kenbaar dat hij de huidige koers van XRP uiterst opvallend vindt. Deaton verwacht dat crypto-investeerders de huidige marktomstandigheden niet aan zich voorbij laten gaan en investeren wanneer de euforie toe zal nemen.

Deaton verwacht XRP FOMO rond de 2 dollar

In de tweet uitte Deaton zijn verbazing over de relatief lage XRP koers, waar een hoop investeerders geen gebruik van maken. Veel crypto-investeerders wachten op een lagere prijs voor XRP en weigeren om nu in te stappen. De huidige onderwaardering van de cryptomunt is niet goed genoeg, maar in een later stadium zal dit veranderen.

Deaton verwacht dat een hoop mensen niet toe zullen slaan bij de huidige koers rond de 50 cent. Ook verwacht hij dat dezelfde groep crypto-investeerders wel boven de 1 dollar zal gaan investeren. Het meest opvallende is dat Deaton pas echte FOMO bij de 2 dollar mijlpaal verwacht. Wanneer XRP de grens van 2 dollar overschrijdt, verwacht Deaton de grootste FOMO.

XRP whales hebben vertrouwen in de koers

Enorm vermogende crypto-investeerders, ook wel whales genoemd, hebben ook vertrouwen in de toekomstige koersbewegingen van XRP. In de afgelopen weken hebben XRP whales in totaal 52 miljoen XRP tokens geaccumuleerd. Een aanzienlijke hoeveelheid tokens, die gelijk staan aan ongeveer 26 miljoen dollar. Deze investering, door mensen met een hoop ervaring op het gebied van investeren, toont het vertrouwen in de koers van het token dat als enige ooit Ethereum (ETH) van de tweede plek heeft gestoten.

Recente XRP-investeringen van whales wekken de aandacht, maar Bitcoin speelt ook een rol

Whales staan bekend om hun vermogen om een grote invloed uit te oefenen op de cryptomarkt en hun recente investeringen in XRP zullen waarschijnlijk de aandacht trekken van vele beleggers en handelaren. Ook de invloed van Bitcoin (BTC) op de cryptomarkt is groot. Naast de steun van investeerders zal XRP ook de steun van ‘s werelds bekendste cryptomunt moeten hebben.

Live Ripple Euro Koers Grafiek

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen
Christiaan Vos
Christiaan Vos
Als freelance tekstschrijver schrijf ik dagelijks over diverse financiële onderwerpen, waaronder cryptocurrencies. Ruim 10 jaar lang weten cryptocurrencies en blockchain mijn interesse al te wekken. Deze interesse is door de jaren heen alleen maar toegenomen, dankzij de komst van NFT's, metaverse en de adoptie van verschillende cryptocurrencies.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Gerelateerd Crypto Nieuws
- Advertisement -spot_img