- Advertisement -

5 beste cryptomunten om nu te kopen: Welke munten hebben de meeste potentie?

In de snel veranderende wereld van cryptocurrency is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de beste investeringsmogelijkheden. Hieronder staan vijf cryptomunten die op dit moment interessant zijn om in te investeren, gebaseerd op hun prijs, market cap en recente prestaties.

- Advertisement -

Deze vijf cryptomunten bieden zich op dit moment unieke kansen aan voor investeerders die willen inspelen op korte- en middellangetermijnwinsten: Sui (SUI), Nervos Network (CKB), Polygon (POL), Quant (QNT) en BinaryX (BNX).

Sui (SUI)

Sui (SUI), momenteel geprijsd rond de $1,08, is een van de meest veelbelovende cryptomunten op de markt. Met een marktkapitalisatie van maar liefst $2,89 miljard lijkt SUI klaar om zijn 200-daags voortschrijdend gemiddelde (DMA) te testen. Dit niveau heeft sinds mei als weerstand gefungeerd. Mocht SUI erin slagen om door deze grens te breken, dan zou de koers snel kunnen verdubbelen tot boven de $2,00. Ondanks een kleine daling van 0,14% in de afgelopen 24 uur blijft SUI een interessante keuze voor beleggers.

  • Huidige prijs: $1,08
  • Huidige market cap: $2,89 miljard
  • Wat is Sui (SUI)? Cryptocurrency

Hier kun je Sui (SUI) kopen!

Nervos Network (CKB)

Nervos Network (CKB), met een huidige prijs van $0,01640 en een marktkapitalisatie van $734,8 miljoen, heeft in de afgelopen 24 uur een indrukwekkende stijging van 8,64% doorgemaakt. Deze prijsstijging komt na de notering van CKB op de Zuid-Koreaanse beurs Upbit. Met deze recente groei hoopt CKB binnenkort zijn recordhoogtes rond de $0,45 te testen. Voordat dit kan gebeuren, moet de munt eerst door zijn 50-daags voortschrijdend gemiddelde van $0,0178 breken.

  • Huidige prijs: $0,01640
  • Huidige market cap: $734,8 miljoen
  • Wat is Nervos Network (CKB)? Blockchain en cryptocurrency

Hier kun je Nervos Network (CKB) kopen!

Polygon (POL)

Polygon (POL), de native token van het Ethereum layer-2 scaling netwerk, heeft recent een verlies van 5,39% geleden en staat momenteel op een prijs van $0,38. De totale marktkapitalisatie van Polygon bedraagt op dit moment $1,20 miljard. Ondanks de daling, blijft Polygon een van de meest veelbelovende layer-2 projecten. Na de recente migratie van MATIC naar POL, zijn veel analisten benieuwd of deze verandering de adoptie van het netwerk zal stimuleren en uiteindelijk de prijs van POL zal doen stijgen.

  • Huidige prijs: $0,38
  • Huidige market cap: $1,20 miljard
  • Wat is Polygon (POL)? Layer-2 schaaloplossing

Hier kun je Polygon (POL) kopen!

Quant (QNT)

Quant (QNT), met een huidige prijs van $72,26 en een marktkapitalisatie van $1,05 miljard, is een blockchain-connectiviteit project dat de afgelopen dagen aan momentum heeft gewonnen. Ondanks een daling van 2,68% in de afgelopen 24 uur, wisten de bulls de koers terug boven het 50-daags voortschrijdend gemiddelde te krijgen, voor het eerst sinds maart. Beleggers hopen nu dat QNT snel de $85-resistentiezone kan hertesten en zijn 200-daags voortschrijdend gemiddelde boven de $90 kan doorbreken.

  • Huidige prijs: $72,26
  • Huidige market cap: $1,05 miljard
  • Wat is Quant (QNT)? Layer 0 blockchain

Hier kun je Quant (QNT) kopen!

BinaryX (BNX)

BinaryX (BNX), een GameFi-platform, is een van de best presterende cryptomunten van de afgelopen week, met een stijging van 12%. De prijs van BNX staat momenteel op $1,43 en de marktkapitalisatie bedraagt $536,2 miljoen. Hoewel de munt in de afgelopen 24 uur een kleine daling van 2,68% liet zien, blijft BinaryX zich richten op het hertesten van zijn jaarlijkse hoogtepunten na recent boven zijn 50-daags voortschrijdend gemiddelde te zijn gekomen.

  • Huidige prijs: $1,43
  • Huidige market cap: $536,2 miljoen
  • Wat is BinaryX (BNX)? GameFi-platform

Hier kun je BinaryX (BNX) kopen!

Live BinaryX Euro Koers Grafiek

- Advertisement -
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
- Advertisement -
Mobiele versie afsluiten