Crypto Nieuwsblad - Lees het laatste crypto nieuws van vandaag!

spot_img
- Advertisement -spot_img

Crypto weekupdate: Dit staat in de week van 29 mei te gebeuren

Dit weekend bereikte de wereldwijde interesse in crypto een dieptepunt. De bull-run in maart bleek dus ook van korte duur te zijn. Crypto handelaren weten maar al te goed dat er in korte tijd veel kan gebeuren. Zo zou de markt deze week kunnen omslaan richting een nieuwe bull-run.

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen

In de technische analyse van afgelopen week keken we naar een prijsanalyse van Bitcoin en deden we een voorspelling voor de komende weken. Deze week staan er verschillende gebeurtenissen en events op de planning die mogelijk invloed op de prijs van Bitcoin en altcoins hebben. Hieronder vind je de crypto weekupdate voor de week van 29 mei 2023.

Op woensdag 31 mei worden de JOLTS-cijfers vrijgegeven

De Job Openings and Labor Turnover Survey (JOLTS) is een betrouwbare indicator van het aantal beschikbare banen in de Verenigde Staten. Hoewel er sprake is van een zekere afname in het aantal openstaande vacatures, is het nog te vroeg om te spreken van aanzienlijke problemen op de arbeidsmarkt.

De cijfers worden op woensdag 31 mei vrijgegeven en hebben mogelijk invloed op de cryptomarkt. Een gezonde arbeidsmarkt is vaak een indicatie van economische groei en stabiliteit, wat beleggers kan aanmoedigen om te investeren in producten zoals cryptocurrency. Een daling in het aantal openstaande vacatures kan echter wijzen op economische onzekerheid en een afnemend vertrouwen in de arbeidsmarkt. Dit kan resulteren in een voorzichtige houding ten opzichte van risicovolle investeringen zoals in crypto.

Van 31 mei tot 2 juni vindt het London Blockchain Conference plaats

Het London Blockchain Conference is een van de meest belangrijke evenementen waar bedrijven in de blockchain-technologie samenkomen en vindt van 31 mei tot 2 juni plaats. Gedurende drie dagen zullen ontwikkelaars, dienstverleners, wereldwijde FinTech-bedrijven, content creators en crypto beleggers bijeenkomen om actuele vraagstukken te bespreken, ervaringen uit te wisselen en over ideeën voor toekomstige blockchain-projecten te praten.

Het London Blockchain Conference is een stimulans voor innovatie en samenwerking binnen de blockchain-sector. Door de deelname van grote spelers in de industrie wordt de weg vrijgemaakt voor nieuwe ideeën en projecten die de potentie hebben om de toekomst van blockchain vorm te geven.

Werkloosheidscijfers VS worden op vrijdag 2 juni bekendgemaakt

Aan het einde van de week worden de werkloosheidscijfers van de Verenigde Staten bekendgemaakt, waarbij de aandacht ook uitgaat naar de mogelijke invloed op de cryptomarkt. Momenteel bedraagt de werkloosheid in de Verenigde Staten 3,4%, maar men verwacht dat dit zal stijgen naar 3,5%. Hoewel dit op zichzelf nog geen recessie betekent, kunnen deze ontwikkelingen de Amerikaanse economie beïnvloeden, met mogelijke gevolgen voor de cryptomarkt.

Daarnaast is er de afgelopen 14 maanden een aanzienlijke stijging geweest in de rentetarieven, wat de vooruitzichten voor risicovolle activa beïnvloedt. Dit brengt ook uitdagingen met zich mee voor de cryptomarkt, met Bitcoin in het bijzonder. Vanuit een macro-economisch perspectief zien de huidige omstandigheden er niet gunstig uit.

Als gevolg hiervan kan dit mogelijk een lastig jaar worden voor de cryptomarkt, waarbij beleggers rekening moeten houden met de mogelijke impact van deze ontwikkelingen. Het is belangrijk om geduldig te zijn en de adem in te houden tot de Bitcoin halving in april 2024, wat een mogelijke keerpunt voor de markt kan betekenen.

Live Bitcoin Euro Koers Grafiek

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen
Matt
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Gerelateerd Crypto Nieuws
- Advertisement -spot_img