Crypto Nieuwsblad - Lees het laatste crypto nieuws van vandaag!

spot_img
- Advertisement -spot_img

Interesse whales in Shiba Inu (SHIB) neemt af

Shibarium zorgt tot nu toe nog niet tot waardestijgingen. De waarde van de SHIB cryptocurrency is gedaald en de interesse van whales lijkt af te nemen. Wanneer gaat de prijs van Shiba Inu weer stijgen?

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen

Na de lancering van Shibarium is de prijs van Shiba Inu nauwelijks gestegen. Sterker nog, de waarde van de SHIB token is de afgelopen week met zeker 1,6% gedaald. De community achter Shiba Inu hoopte dat de op een-na-grootste memecoin ter wereld in waarde zou stijgen door de lancering van de layer 2 van het ecosysteem. Nu blijkt dat ook de interesse van whales in Shiba Inu is afgenomen.

Whales verkopen hun SHIB tokens

WhaleAlert geeft aan dat de wallet adressen van whales meer dan 443 miljard SHIB tokens in één transactie op OKEx hebben uitgewisseld. Deze tokens hebben een waarde van zo’n $5,1 miljoen. Vorige week werden er nog 318,3 miljard tokens uitgewisseld, wat betekent dat het deze week is toegenomen.

Het is duidelijk dat whales hun interesse in Shiba Inu op dit moment hebben verloren. Deze investeerders gaan op dit moment op zoek naar alternatieven, zoals de bekende Dogecoin (DOGE) en de nieuwe RenQ Financial (RENQ), waarvan de prijzen deze week zijn toegenomen.

Kijken we naar de market cap van Shiba Inu, zien we dat deze in maart is afgenomen. Aan het einde van februari had SHIB nog een totale waarde van $7,5 miljard, terwijl deze nu op $6 miljard staat. Ook dit is een bewijs dat er veel geld uit de Shiba Inu cryptocurrency is gestroomd. De market cap van Dogecoin, de grootste ‘concurrent’ van Shiba Inu, heeft ook last van een afnemende market cap. Dit laat zien dat de strijd nog lang niet is gestreden.

Toch hebben Ethereum-whales meer SHIB dan ieder ander token

Het betekent niet dat de interesse in Shiba Inu volledig is verdwenen. Volgens data van Whalestats hebben Ethereum-whales op dit moment meer SHIB-tokens dan enig ander token (op ETH na). Dat laat zien dat er dus geen reden voor paniek is. Op dit moment zijn de belangen van whales verschoven, net zoals dat alles binnen de cryptomarkt continu verandert.

Shiba Inu heeft op 11 maart zijn layer 2 genaamd Shibarium gelanceerd. Dit is een layer 2 waar ontwikkelaars eigen tokens, applicaties en protocollen op kunnen bouwen. Het is volgens crypto analisten daarom niet ondenkbaar dat de waarde van Shiba Inu de komende maanden gaat stijgen. De kans is groot dat veel handelaren de werking van Shibarium afwachten, voordat zij weer een grote investering in SHIB uitvoeren.

Live Shiba Inu Euro Koers Grafiek

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen
Matt
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Gerelateerd Crypto Nieuws
- Advertisement -spot_img