spot_img
- Advertisement -spot_img

Om deze reden wordt Shiba Inu (SHIB) groter dan DOGE en FLOKI

Denk je aan memecoins, dan denk je al snel aan Dogecoin (DOGE), FLOKI (FLOKI) en Shiba Inu (SHIB). Veel mensen zien het als dezelfde munten, maar niets is minder waar. Shiba Inu laat zien dat het een serieus project is, en er zijn dan ook meer dan genoeg redenen om te geloven dat Shiba Inu groter dan alle andere memecoins wordt.

- Advertisement -spot_img

Shiba Inu is als parodie op Dogecoin ontstaan. De afgelopen jaren begon het project echter steeds serieuzere vormen aan te nemen toen het Shiba Inu team aangaf verschillende producten te willen ontwikkelen. Er kwam een eigen decentrale exchange op Ethereum, genaamd ShibaSwap, waar je tokens kunt verhandelen en een passief inkomen kunt verdienen. Toen gaf het team aan nog lang niet klaar te zijn met het ontwikkelen van nieuwe producten. Er zijn dan ook meer dan genoeg redenen waarom Shiba Inu groter wordt dan alle andere memecoins.

Shiba Inu ontwikkelt oplossingen voor veelvoorkomende problemen

Andere memecoins, zoals Dogecoin en FLOKI, focussen zich op hele andere gebieden binnen de cryptomarkt. Dogecoin lanceert geen producten en heeft vrijwel geen enkel doel, terwijl FLOKI vooral bezig is met de marketing van hun eigen cryptocurrency. Shiba Inu is daarentegen bezig met de ontwikkeling van oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

In de loop van 2022 gaf het team ook aan bezig te zijn met de ontwikkeling van een eigen layer 2. Shibarium, de layer 2, zou een oplossing voor het schaalbaarheidsprobleem van Ethereum moeten zijn. Ontwikkelaars kunnen hier zelf een applicatie, token of protocol op ontwikkelen en gebruikmaken van de efficiënte transactieverwerking die het netwerk te bieden heeft.

Van metaverses tot GameFi-applicaties

Shibarium zal de basis voor een groot aantal decentrale applicaties worden. Volgens hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama komen er meer dan duizend applicaties naar de layer 2. We moeten dan denken aan de native DEX, ShibaSwap, maar ook aan een groot aantal nieuwe applicaties zoals metaverses en Play-to-Earn (P2E) apps.

Binnen de community wordt over onder andere WAGMI Temple gesproken. Dit is een fitness en wellness metaverse die naar verwachting op het SXSW 2023 event wordt gelanceerd.

De afgelopen maanden is Shiba Inu verschillende andere samenwerkingen aangegaan, waaronder met Bugatti. Zij lanceerden een speciale NFT collectie binnen het Shiba Inu ecosysteem, genaamd ‘Shiboshis Club X Bugatti Group‘.

Dat de Shiba Inu ontwikkelaars bezig zijn met de ontwikkeling van nieuwe applicaties en projecten zegt veel over de koers die de Shiba Inu cryptocurrency vaart. Het project begint serieuzere vormen aan te nemen en stijgt hierin ver boven concurrerende memecoins uit. Niet gek om jezelf af te vragen of we Shiba Inu in de nabije toekomst nog wel een memecoin kunnen noemen.

Natuurlijk zal dit volledig afhangen van het feit of de producten van Shiba Inu succesvol worden. Dat is uiteindelijk wat de prijs van de SHIB cryptocurrency bepaalt en ook nieuwe investeerders aantrekt.

Live Shiba Inu Euro Koers Grafiek

- Advertisement -spot_img
Matt
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Related news
- Advertisement -spot_img