Crypto Nieuwsblad - Lees het laatste crypto nieuws van vandaag!

spot_img
- Advertisement -spot_img

Shiba Inu (SHIB) daalt 10% na fout in code Shibarium

De afgelopen 24 uur is de waarde van Shiba Inu (SHIB) met meer dan 10% gedaald. De prijs stortte in door een fout in Shibarium, de nieuwe layer 2 van het Shiba Inu ecosysteem. De community achter Shiba Inu keek voor lange tijd uit naar de lancering van Shibarium en hoopte op prijsstijgingen. Dat lijkt nu anders uit te pakken.

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen

Op 11 maart is de beta testnet van Shibarium gelanceerd. Dit is een versie vóór de daadwerkelijke versie, maar is en blijft wel net zo belangrijk. Wanneer de beta versie niet werkt, betekent dit dat er ook een fout in de daadwerkelijke blockchain kan zitten. Zulke fouten kunnen voor vertraging zorgen, en daar zit niemand op te wachten. Deze week werden er fouten ontdekt, waardoor de prijzen van SHIB, LEASH en BONE flink onderuit gingen.

Shibarium gebruikt een bestaande Chain ID

Het probleem werd donderdag op het Discord kanaal van Shiba Inu aangekaart. Steve, een van de community members, uitte zijn zorgen over dat de Chain ID van het testnet hetzelfde is als de bestaande blockchain. Dat zou volgens hem voor problemen kunnen zorgen.

“De Chain ID is het eerste waar blockchainontwikkelaars naar zoeken voordat ze beginnen met de ontwikkeling van een blockchain. Gebruik je een al bestaande Chain ID, zal de blockchain nooit werken. Iedereen die dan met jouw blockchain probeert te communiceren, komt bij een andere blockchain uit,” vertelde Steve op het Discord kanaal.

Het ziet er naar uit dat Shibarium de genesis file van Rinia testnet gebruikt. Dat is prima, alleen zijn ze vergeten om de Chain ID te veranderen. Ook andere ontwikkelaars gaven aan dat dit voor grote problemen kan zorgen. Volgens hen moest er daarom zo snel mogelijk een aanpassing worden gedaan om grotere problemen te voorkomen.

SHIB, LEASH en BONE dalen met meer dan 10% in waarde

Door deze fouten verloren verschillende investeerders het vertrouwen in Shiba Inu. Dat is de reden dat de waarde van de SHIB cryptocurrency de afgelopen 24 uur 10% is gedaald. Ook andere cryptocurrencies die binnen het Shiba Inu ecosysteem draaien, LEASH en BONE, daalde meer dan 10% in waarde.

Omdat het om een beta testnet gaat is het probleem op dit moment nog niet al te groot. Toch is het voor nu belangrijk dat ontwikkelaars het probleem zo snel mogelijk oplossen. In het Discord kanaal is aangegeven dat het team bezig is met het uitvoeren van aanpassingen in de blockchain. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer dit probleem volledig is opgelost.

Live Shiba Inu Euro Koers Grafiek

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen
Matt
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Gerelateerd Crypto Nieuws
- Advertisement -spot_img