Crypto Nieuwsblad - Lees het laatste crypto nieuws van vandaag!

spot_img
- Advertisement -spot_img

Polygon (MATIC) bundelt de krachten met bedrijf dat gesteund wordt door Credit Suisse en de Deutsche Bank

Polygon (MATIC) en Taurus bundelen hun krachten in een partnerschap dat wordt gesteund door Credit Suisse en Deutsche Bank. Taurus is een Zwitsers bedrijf dat financiële instellingen en bedrijven helpt bij het uitgeven van hun eigen token op de tweede laag van het Ethereum-netwerk. Taurus heeft $65 miljoen opgehaald om deze plannen te realiseren, geleid door Credit Suisse en Deutsche Bank.

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen

De adoptie van Polygon (MATIC) neemt met de dag toe en ook Taurus zet in op het layer 2 blockchain protocol. Het Zwitserse bedrijf Taurus wil financiële instellingen en bedrijven helpen met het uitgeven van hun eigen token, welke op de tweede laag van het Ethereum (ETH) netwerk zal worden uitgegeven.

Taurus wordt gesteund door Credit Suisse en de Deutsche Bank, twee bedrijven die tevens behoren tot de doelgroep waar Taurus mee aan de slag wil. Een grote kans voor zowel het Zwitserse bedrijf als Polygon. De tokenisatie, handel in digitale activa en het bewaren van cryptocurrency’s wordt door Taurus verzorgd. Deze diensten worden, dankzij de samenwerking met Polygon, gekoppeld aan het schalingsnetwerk van Polygon.

Taurus haalt 65 miljoen dollar op voor partnerschap

Taurus kiest ervoor om de krachten te bundelen met Polygon, vanwege de ondersteuning voor crypto staking en gedecentraliseerde financiering (DeFi). Om deze plannen waar te kunnen maken heeft het bedrijf een enorm bedrag aan financiering opgehaald. In totaal wist Taurus 65 miljoen dollar bij elkaar te krijgen tijdens de financieringsronde, die werd geleid door Credit Suisse en de Deutsche Bank.

Bancaire sector positief over tokenisatie en blockchain

De ontwikkelingen omtrent Taurus en Polygon zijn niet de eerste keer dat de bancaire sector in contact komt met het Polygon netwerk. Afgelopen november voerde JPMorgan diverse transacties uit met behulp van getokeniseerde versies van de Japanse yen en de Singaporese dollar. Deze transacties werden via het netwerk van Polygon uitgevoerd.

De grootste instellingen op financieel gebied kijken allemaal naar de verschillende mogelijkheden om activa te tokeniseren en deze activa te beheren. Daarnaast dient er een infrastructuur voor deze tokens te komen en wordt de blockchain op deze manier als een positieve ontwikkeling gezien door de bancaire sector.

Tokenisatie als genadeklap voor traditionele financiële sector

De tokenisatie wordt door JPMorgan omschreven als de genadeklap voor de traditionele financiële sector. De blockchainindustrie kan dankzij de tokenisatie mainstream gaan en de traditionele bedrijven hebben hier geen passend antwoord op. Polygon draagt bij aan het mainstream maken van de blockchainindustrie en fungeert als waardevolle toevoeging op de Ethereum blockchain. De layer 2 protocol is ontworpen om snel transacties te verwerken en lage transactiekosten in rekening te brengen. 

Live Polygon Euro Koers Grafiek

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen
Christiaan Vos
Christiaan Vos
Als freelance tekstschrijver schrijf ik dagelijks over diverse financiële onderwerpen, waaronder cryptocurrencies. Ruim 10 jaar lang weten cryptocurrencies en blockchain mijn interesse al te wekken. Deze interesse is door de jaren heen alleen maar toegenomen, dankzij de komst van NFT's, metaverse en de adoptie van verschillende cryptocurrencies.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Gerelateerd Crypto Nieuws
- Advertisement -spot_img