Crypto Nieuwsblad - Lees het laatste crypto nieuws van vandaag!

spot_img
- Advertisement -spot_img

Binance.US stopt USD-stortingen en adviseert klanten om alle middelen vóór 13 juni op te nemen

Binance.US, een van de grootste crypto exchanges in de Verenigde Staten, heeft de stortingen in Amerikaanse dollars stopgezet. De exchange heeft zijn klanten geadviseerd om vóór 13 juni alle middelen in USD op te nemen, maar er doen zich op dit moment al problemen voor met het opnemen van dollars.

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen

Het blijft niet alleen bij het stoppen van de stortingen in Amerikaanse dollars. Daarnaast zullen ook alle USD-handelsparen volgende week van het platform verdwijnen, geeft Binance aan in een verklaring.

SEC onderdrukt Binance.US met “agressieve en bedreigende tactieken”

Volgens een verklaring die op Twitter werd gepubliceerd, verklaarde Binance.US: “De SEC hanteert bijzonder agressieve en bedreigende tactieken in haar inzet voor een ideologische strijd tegen de Amerikaanse digitale asset industrie. Zowel Binance.US als onze zakelijke partners hebben te lijden gehad onder deze tactieken, wat tot uitdagingen heeft geleid voor de banken waar we mee samenwerken.”

“Om onze klanten en platform te beschermen, schorten we per vandaag de stortingen in USD op. Ook informeren we klanten dat onze bankpartners overwegen om de fiat (USD) opnamekanalen vanaf 13 juni 2023 te pauzeren. We adviseren klanten om passende maatregelen te nemen met betrekking tot hun USD,” lezen we in de tweet die Binance.US vandaag heeft gedeeld.

Onzekerheid voor Binance.US-klanten

Op de website van Binance.US, de Binance-exchange die zich op de Amerikaanse markt richt, waarschuwde dat er vertragingen kunnen optreden bij het opnemen van USD-fondsen. Echter, de website meldt dat er op dit moment een grote storing is voor opnames van USD via bankoverschrijving (ACH), debetkaart, Apple Pay, Google Pay en Wire Transfer. Het is nog niet duidelijk wanneer deze opnamefuncties weer zullen werken, wat leidt tot onzekerheid onder de klanten van Binance.US.

Aanvraag SEC tot bevriezing Amerikaanse activa van Binance

De Amerikaanse SEC heeft een rechtszaak aangespannen tegen Binance.US en probeert de activa van het bedrijf te bevriezen, gaf de SEC afgelopen dinsdag aan. Volgens verschillende crypto-spelers wil de Amerikaanse SEC, onder leiding van voorzitter Gary Gensler, de crypto-industrie in de VS ontwrichten. In een opmerkelijk gerelateerd bericht beweert Binance dat Gensler in 2019 een functie bij het bedrijf zocht en het bedrijf daarom nu via een rechtszaak wil aanpakken.

Coinbase, de grootste Amerikaanse crypto exchange, wordt eveneens aangeklaagd door de SEC. Sinds de bekendmaking van de aanklacht tegen Binance, hebben veel Amerikaanse gebruikers hun cryptocurrencies al bij de exchange weggehaald. Ook zag de Bitcoin koers een flinke daling. Toch gaven verschillende crypto analisten aan zich geen zorgen te maken voor de lange termijn koers.

Live Binance Coin Euro Koers Grafiek

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen
Matt
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Gerelateerd Crypto Nieuws
- Advertisement -spot_img