Crypto Nieuwsblad - Lees het laatste crypto nieuws van vandaag!

spot_img
- Advertisement -spot_img

Cardano (ADA) koers verwachting: Wanneer stijgt ADA boven $1?

De afgelopen jaren won Cardano aan populariteit. Steeds meer handelaren gingen geloven in het project dat al lang in ontwikkeling is. Het zorgde ervoor dat we steeds meer over Cardano hoorden en het project vaker met nieuwe updates naar buiten kwam. De prijs van Cardano (ADA) steeg boven de $1.

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen

In 2022 daalde de cryptomarkt en verloor ook Cardano meer dan de helft van zijn waarde. Veel investeerders hebben de hoop in het project nog lang niet opgegeven. Toch zien we dat niet terug in de prijs van Cardano. De cryptocurrency wordt vandaag voor nog geen $0,40 verhandeld. We doen hieronder een Cardano koers verwachting op basis van technische analyses van crypto experts.

Korte termijn voorspelling van crypto analisten is bearish

We kijken naar de Cardano koersgrafiek en zien meteen een Elliott Wave met vijf golven omhoog. Volgens crypto analisten geeft dit aan dat de innerlijke golven van een nieuwe grotere golf 1 ook zijn voltooid. Vervolgens is er een patroon van drie golven (ABC) van Elliott Wave, wat erop wijst dat de tweede golf zich ontwikkelt. Het ontbrekende stuk is de laatste C-golf die omlaag gaat.

Wat betekent dit? Op basis van de Cardano koers is de korte termijn voorspelling van de analisten bearish. Hoewel de daling nog niet is begonnen, is het nog te vroeg om te bepalen waar deze zal eindigen.

Positieve lange termijn voorspelling voor ADA

De bearish voorspelling zegt niks over de lange termijn. Het is echter lastig om op basis van de koers een lange termijn voorspelling uit te voeren. Toch zijn er genoeg analisten die hun voorspelling durven te delen. Het is volgens hen een kwestie van tijd voordat er een Cardano rally aanbreekt. Veel cryptocurrencies, waaronder Bitcoin en Ethereum, stegen de afgelopen dagen flink in waarde. Cardano zou hier van kunnen profiteren. Maar het is vooral belangrijk om te kijken naar de lange termijn toekomst van Cardano.

Het team is nog volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe updates en producten die de blockchain sterker maken. De kans is groot dat ontwikkelaars vaker kiezen om hun applicatie op Cardano te bouwen, waardoor de ADA munt steeds vaker gebruikt wordt. Een stijging in de vraag betekent een prijstoename voor de ADA cryptocurrency.

Deze voorspelling gaat uit van het gunstige geval waarbij de blockchain naar verwachting functioneert. Zoals vaker, kan er bij de ontwikkeling van blockchain en crypto wat mis gaan. Doe daarom altijd zelf onderzoek naar Cardano en voer zelf een technische analyse uit voordat je Cardano koopt.

Live Cardano Euro Koers Grafiek

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen
Matt
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Gerelateerd Crypto Nieuws
- Advertisement -spot_img