Home Shiba Inu Nieuws Lancering Shibarium mainnet nadert: Puppynet ziet meer dan 1 miljoen transacties in...

Lancering Shibarium mainnet nadert: Puppynet ziet meer dan 1 miljoen transacties in een maand

De activiteit op het testnet van Shibarium, genaamd Puppynet, neemt toe en heeft meer dan 1 miljoen transacties bereikt, waarbij meer dan 200.000 unieke wallets die betrokken zijn. Deze ontwikkelingen kunnen volgens Unification, het bedrijf achter Shibarium, leiden tot een mogelijke prijsstijging van de tokens SHIB en BONE.

Shiba Inu Shibarium
Shibarium blockchain SHIB

De lancering van het Shibarium mainnet komt steeds dichterbij en hierdoor neemt de activiteit op het testnet steeds meer toe. Op het testnetwerk, ook wel Puppynet genoemd, zijn in totaal meer dan 1.000.000 transacties verricht. De blockchain explorer gegevens van het Puppynet tonen aan dat al deze transacties door ruim 200.000 unieke wallets zijn uitgevoerd.

Dit betekent dat een hoop liefhebbers van SHIB in de afgelopen weken niet stil hebben gezeten. Het testnet is immers op 11 maart gelanceerd, waardoor de miljoen transacties binnen een maand gehaald is. Ongeveer de helft van deze transacties vond plaats in de laatste week, waardoor het duidelijk wordt dat de interesse in de lancering van Shibarium, de layer 2 protocol van het Shiba Inu (SHIB) ecosysteem, steeds meer toeneemt.

Toename activiteit op Puppynet kan leiden tot prijsstijging van SHIB en BONE

Deze toenemende activiteit op het Puppynet kan er ook voor zorgen dat de waarde van SHIB en BONE toenemen. Dit zijn de tokens die je kunt gebruiken binnen het Shibarium ecosysteem. SHIB is voor een lange tijd bij de meeste cryptoliefhebbers een bekende meme coin, zoals bijvoorbeeld ook Dogecoin (DOGE) is. Echter, BONE is een token dat ook door steeds meer crypto-investeerders wordt ontdekt.

Unification zorgt voor nog meer goed nieuws omtrent Shiba Inu (SHIB)

Het goede nieuws omtrent de activiteit op het Puppynet is niet het enige goede bericht rondom Shibarium. Ook het bedrijf achter Shibarium, Unification, heeft kenbaar gemaakt dat zij bezig zijn met het ontwikkelen van een speciale crypto wallet. Deze SHIB wallet moet niet alleen handig zijn voor het uitvoeren van transacties en het bewaren van je coins, maar zal ook crypto staking aanbieden en er zal een ShibaSwap integratiemodule worden gerealiseerd.

Unification zelf verwacht dat deze ontwikkelingen op de korte termijn positief voor de koers van SHIB en BONE zullen zijn, maar door de huidige macro-economische situatie zal deze opwaartse prijsactie van korte duur zijn.

Van meme coin naar serieus crypto project

Oorspronkelijk werd Shiba Inu gelanceerd als een meme coin, maar door de groeiende populariteit is de cryptocurrency uitgegroeid tot veel meer dan dat. Steeds meer begint de meme coin te lijken op een serieus crypto project en de lancering van Shibarium zal een grote stap op dit gebied zijn. Dankzij de activiteit op het testnet is het voor ontwikkelaars mogelijk om eventuele problemen vroegtijdig op te lossen, waardoor de toekomstige lancering van Shibarium voorspoedig kan verlopen.

[bitvavo-grafiek]

Mobiele versie afsluiten