Crypto Nieuwsblad - Lees het laatste crypto nieuws van vandaag!

spot_img
- Advertisement -spot_img

Monero (XMR) koersverwachting: Dit verwachten analisten voor 2023, 2025 en 2030

Monero werd al in 2014 gelanceerd en de koers heeft al veel hoogte- en dieptepunten doorgemaakt. De blockchain is ontworpen om de privacy van gebruikers te beschermen. Alle transacties op de Monero-blockchain zijn namelijk niet zichtbaar voor anderen, terwijl dit bij andere blockchains wel het geval is.

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen

De Monero (XMR) koers heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt en een naam opgebouwd binnen de cryptowereld. De laatste maanden doet de koers het echter steeds minder goed. We delen hieronder daarom een Monero technische analyse en Monero prijsverwachting voor de komende jaren.

Prijsanalyse Monero (XMR)

Op dit moment wordt Monero voor $155,7 verhandeld. Er heerst een volatiliteit van 2%, wat erg laag is. Ondanks deze lage volatiliteit is het sentiment rond Monero bearish. Dat is niet zonder reden, want niet alle indicatoren geven een goed signaal af. Maar twee SMA’s geven pas enkele dagen aan dat het koopmoment is aangebroken. De 200-daagse SMA staat op $152,96 en geeft 4 dagen een koopsignaal af, terwijl de 50-daagse SMA op $157,23 staat en slechts één dag een koopsignaal afgeeft.

Alle EMA’s, zowel de dagelijkse als wekelijkse, geven op dit moment een verkoop-signaal af. Niet gek dat het sentiment rond Monero op dit moment bearish is. De RSI staat met 52,75 op een neutraal niveau. De Fear & Greed Index staat op 60 en geeft Greed af. De lage prijs geeft handelaren immers de kans om op een laag niveau in te stappen.

Monero (XMR) koersverwachting 2023

Crypto analisten verwachten dat Monero (XMR) dit jaar naar een maximale hoogte van $166,15 kan stijgen. Dat zou een 6,7% rendement vanaf de huidige koers kunnen opleveren. De gemiddelde verwachtte koers staat op $163,45 met een minimaal niveau op $142,13. De koersverwachting is dus positief, maar de rendementen zullen voor veel handelaren tegenvallen.

Monero (XMR) koersverwachting 2025-2030

Volgens technische analyse van crypto experts wordt verwacht dat Monero (XMR) in 2025 een minimum prijs van ongeveer $419,65 en een maximum prijs van $490,47 heeft. De gemiddelde handelskoers ligt op $431,42. In het meest gunstige geval zou een investering in XMR crypto 317% kunnen opleveren vanaf de huidige koers.

De prijsstijging zal zich volgens analisten de daaropvolgende jaren blijven voortzetten. In 2030 wordt een maximale XMR-prijs van $3.366,35 verwacht, wat een rendement van 2170% betekent. De prijs kan echter dalen tot ongeveer $2.852,12. De verwachte gemiddelde handelsprijs is $2.932,07.

De prijsverwachtingen geven natuurlijk geen enkele garantie voor de toekomst. Doe daarom altijd zelf onderzoek en investeer geen geld dat je niet kunt missen.

Live Monero Euro Koers Grafiek

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen
Matt
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Gerelateerd Crypto Nieuws
- Advertisement -spot_img