spot_img
- Advertisement -spot_img

Shiba Inu’s Shibarium bereikt mijlpaal van 100.000 wallets

De community achter Shiba Inu hoopte dat SHIB op dit moment meer waard zou zijn. Toch doet de prijs van Shiba Inu het op dit moment niet bepaald goed. Dat betekent niet dat er niks positiefs te melden is.

- Advertisement -spot_img

Shibarium is op 11 maart gelanceerd en heeft ondertussen een nieuwe mijlpaal bereikt. Op 30 maart heeft de layer 2 meer dan 100.000 actieve wallets, wat laat zien dat er veel interesse in het project is.

Het was crypto influencer Lucie die op Twitter deelde dat Puppynet, de testnet van Shibarium, een mijlpaal van 100.000 wallets heeft bereikt. Op de blockchain explorer van Shiba Inu, die je kunt vinden op https://puppyscan.shib.io/, valt te zien dat er inderdaad 100.000 wallets actief zijn binnen Shibarium.

Meer dan 100.000 wallets en 195.377 transacties

Niet alleen het aantal wallets is toegenomen, maar ook het aantal transacties op Puppynet is gestegen. De layer 2 verwerkte op de dag van lancering slechts 713 transacties, waarna het aantal transacties naar 41.688 op 27 maart en 144.458 op 28 maart steeg. Op 29 maart daalde het aantal transacties echter naar 3.118, terwijl het aantal wallets op die dag richting de 100.000 ging.

Het netwerk heeft tot nu toe meer dan 195.377 transacties in 156.513 blokken verwerkt, met een gemiddelde bloktijd van 5,0 seconden. Op dit moment is het Shibarium netwerk beperkt, maar hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama heeft aangegeven dat meer dan 500 validators interesse hebben aan het netwerk deel te nemen. Je kunt op dit moment al als validator aan de slag binnen het testnet van Shibarium. Hiervoor hoef je slechts 10 BONE tokens in het netwerk te staken.

Veel tegenslagen rond de ontwikkeling van Shabrium

Er is dus veel interesse in Shibarium, maar de volatiliteit in het aantal transacties laat zien dat de layer 2 nog niet stabiel genoeg is. Dat werd extra duidelijk toen enkele weken geleden een fout in de code werd ontdekt.

De ontwikkelaars van Shiba Inu hadden de chain ID van de blockchain niet veranderd. Deze was hetzelfde als de al bestaande Rinia blockchain. Dit levert veel problemen op, omdat transacties hierdoor naar de verkeerde blockchain gestuurd kunnen worden. De ontwikkelaars konden het probleem gelukkig snel oplossen en hebben de chain ID van 917 naar 719 veranderd, waarna Shibarium op 24 maart opnieuw gelanceerd werd.

Ondanks deze tegenslag verwachten crypto analisten dat Shibarium op de lange termijn voor prijsstijgingen zal zorgen. Men verwacht meer dan 1000 dApps, tokens en protocollen op Shibarium, waaronder SHIB: The Metaverse, ShibaSwap, een eigen stablecoin en een wallet die door Unifaction wordt ontwikkeld.

Live Shiba Inu Euro Koers Grafiek

- Advertisement -spot_img
Matt
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Related news
- Advertisement -spot_img