Crypto Nieuwsblad - Lees het laatste crypto nieuws van vandaag!

spot_img
- Advertisement -spot_img

Solana (SOL) koers verwachting: Wat voorspellen analisten voor 2023?

Solana is een cryptocurrency die je in het portfolio van veel crypto handelaren terugvindt. De afgelopen jaren steeg de interesse in Solana waardoor de prijs aan het einde van 2021 tot een all-time-high van $258,78 steeg. Mede door een aantal hacks en problemen daalde de koers van Solana in een snel tempo.

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen

Op dit moment wordt Solana (SOL) voor $25.36 verhandeld op de crypto exchanges. Met een market cap van $9.952.386.026 kunnen we zeggen dat Solana er in het verleden beter voor stond. Toch is er een grote crypto gemeenschap die achter Solana staat en veel vertrouwen in de toekomst heeft. We delen hieronder een Solana koers verwachting volgens crypto analisten.

Test Solana in 2023 opnieuw het prijsniveau van $48?

Eerder dit jaar werd Solana nog voor $27 verhandeld, wat de all-time-high van 2023 bleek te zijn. Analisten zijn, ondanks dat SOL $233,42 sinds de ATH is gedaald, erg positief over de cryptocurrency. Dat komt vooral doordat de moving averages SOL zich al sinds augustus 2022 boven de belangrijkste weerstand van $22-$23 weten te houden.

Analisten verwachten dat Solana in vrij korte termijn kan uitbreken naar $29 wanneer het het weerstandsniveau op $26 weet te verbreken. Als dat gebeurt, is een stijging van meer dan 60% volgens deze analisten meer dan realistisch. SOL kan hierna het niveau van $48 testen, waar het in augustus 2022 vast bleef hangen. Dat zou een stijging van 25% betekenen.

Aantal actieve Solana gebruikers sinds november 2022 stabiel

De technische analyse van de Solana koers ziet er positief uit. Ook binnen het project is er veel optimisme. Hieronder zie je een overzicht van het aantal actieve gebruikers. Er is vanaf mei 2022 een duidelijke daling te zien, waarna het aantal actieve gebruikers vanaf halverwege november 2022 stabiel blijft.

solana gebruikers

We bevinden ons op dit moment in een opkomende bull market. De prijzen van veel cryptocurrencies zijn de afgelopen weken flink gestegen. Dat geldt in het bijzonder voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), die zich op dit moment tot 70% boven de prijs van afgelopen jaar bevinden.

Een bull run kan voor een toenemende interesse in Solana zorgen, wat de SOL koers alleen maar ten goede zou doen. Op hetzelfde moment is het belangrijk om realistisch te blijven. Solana heeft immers de afgelopen jaren verschillende problemen gehad, en zulke problemen zouden in het vervolg voor grotere schade kunnen zorgen. Doe daarom altijd goed onderzoek en wees je bewust van de risico’s.

Live Solana Euro Koers Grafiek

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen
Matt
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Gerelateerd Crypto Nieuws
- Advertisement -spot_img