Crypto Nieuwsblad - Lees het laatste crypto nieuws van vandaag!

spot_img
- Advertisement -spot_img

BitBoy dreigt identiteit Shytoshi Kusama (Shiba Inu) bekend te maken op Twitter

BitBoy zou weten wat de daadwerkelijke identiteit van Shytoshi Kusama is. Op Twitter gaf Kusama aan helemaal klaar te zijn met BitBoy, die er volgens veel mensen op uit is om de reputatie van Shiba Inu te schaden.

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen

De bekende YouTuber BitBoy heeft aangegeven te weten wie de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu is. De hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, die onder het pseudoniem Shytoshi Kusama werkt, heeft zijn identiteit zelf nooit bekend gemaakt. BitBoy heeft aangegeven te weten wie de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu is, en dreigt zijn daadwerkelijke identiteit te delen met het grote publiek. De hoofdontwikkelaar van Shiba Inu heeft op Twitter aangegeven helemaal klaar te zijn met BitBoy, die het al vaker niet met Kusama heeft kunnen vinden.

Shytoshi Kusama is helemaal klaar met BitBoy

“Stop fudding” was de reactie van Shytoshi Kusama op de eerdere uitspraken van BitBoy. Het is niet de eerste keer dat de twee het niet goed kunnen vinden. Eerder claimde BitBoy dat Shibarium slechts een rip-off van Rinia is. De layer 2 van het Shiba Inu ecosysteem lanceerde op 11 maart nog de beta versie, maar kwam al snel in de problemen terecht toen bleek dat de Chain ID niet was aangepast. Dit probleem werd overigens ontdekt door iemand binnen de Shiba Inu community en is al snel door de ontwikkelaars opgelost.

In een live stream gaf BitBoy aan dat hij bewijs had dat de oprichter van de omgevallen FTX exchange, Sam Bankman-Fried, onderdeel was van de oprichting van Shiba Inu. Vervolgens nam Kusama deel aan de live stream en daagde BitBoy uit, die hem vervolgens compleet negeerde. BitBoy noemde Kusama zelfs nog een totale “waste of time”.

Meer dan $1 miljard aan schadevergoeding van BitBoy geëist

In dezelfde Tweet deelde Kusama ook nog een sneer uit die betrekking hebben op de rechtszaken die tegen verschillende influencers zijn aangespannen, waaronder BitBoy. Hij en andere influencers zouden verschillende ongeregistreerde securities en de al omgevallen FTX exchange hebben gepromoot. De tegenpartij eist een vergoeding van meer dan $1 miljard. Deze eis is zo hoog omdat de tegenpartij vindt dat deze influencers een grote rol hebben gespeeld om mensen in zo’n kort mogelijke periode zo veel mogelijk geld afhandig te maken.

Er is binnen de cryptowereld veel te doen om de dreigementen van BitBoy. Veel mensen beschuldigen BitBoy dat hij slechts en alleen de reputatie van Shiba Inu probeert te schaden. Andere leden binnen de community vinden juist dat de daadwerkelijke identiteit van Shytoshi Kusama moet worden gedeeld. Volgens hen zou er meer transparantie en eerlijkheid binnen de cryptowereld moeten zijn. Dat begint bij dat oprichters van cryptocurrencies en blockchain laten zien wie ze zijn.

Live Shiba Inu Euro Koers Grafiek

- Advertisement -Coinmerce - Veilig crypto kopen en verkopen
Matt
Matt
Mijn eerste ervaring met de cryptowereld heb ik tijdens de bull-run van 2017 opgedaan. Deze kennis werd nog eens versterkt toen ik besloot af te studeren bij een Indonesisch bedrijf dat hun eigen blockchain en cryptocurrency ontwikkelde. Dit heeft me veel fundamentele en technische kennis over blockchain en crypto opgeleverd.
Laatste Crypto Nieuws
Crypto Kopen?
Gerelateerd Crypto Nieuws
- Advertisement -spot_img